Over ons

Uw online psycholoog

Psychologiepraktijk Kalcik is een bij de Kamer van de Koophandel geregistreerde besloten vennootschap. De praktijk bestaat een geruime tijd. De werkzaamheden in deze vorm zijn echter pas per september 2020 gestart.

Het praktijkteam bestaat momenteel uit een BIG geregistreerde Gz-psycholoog, tevens eigenaar Dinka Kalčik, Louanne Sundahl, psycholoog en Michelle Griffioen, psycholoog.

De praktijk heeft samenwerkingsverbanden met psychiater dhr. N. Kmetic, praktijk Abraxas en psychiater mw. N. Aga, praktijk Haoma GGZ en met huisarts(en).

Hallo, Ik ben Dinka

Ik ben Dinka Kalčik, een orthopedagoog en Gz-psycholoog met een ruime levens- en werkervaring binnen zowel ambulante als klinische zorg bij kinderen en (jong) volwassenen. Uitgebreide informatie over mijn opleidingen en werkervaring vindt u op mijn LinkedIn profiel.

Ik ben geregistreerd in het BIG register (beroepen in gezondheidszorg) en ben lid van de LVVP (landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten).

Dinka Kalčik

orthopedagoog en Gz-psycholoog

Hallo, Ik ben Michelle Griffioen

Ik ben Michelle Griffioen, psycholoog (MSc) en cognitief gedragstherapeut VGCt® in opleiding. Ik heb ervaring met de behandeling van verslaving, emotieregulatieproblematiek, traumagerelateerde klachten, (negatief)zelfbeeld en persoonlijkheidsproblematiek.

Wat vind ik belangrijk?

Vooral een goede samenwerking. Samen brengen we jouw huidige klachten in kaart, onderzoeken we wat niet-helpende patronen zijn en wat jij kunt doen om dit te doorbreken. Ik help jou om meer bewust te worden van jouw gedachten en meer in contact te komen met jouw eigen gevoelens en emoties. We zullen jouw gedachten uitdagen en ervaren dat je deze kunt veranderen. Daarnaast zullen we stilstaan bij jouw gevoelens en emoties en deze op een effectieve manier reguleren. Je zal ervaren dat je zelf invloed kunt uitoefenen op het je denkt en voelt, waardoor je meer grip krijgt op jouw leven wat jou meer in je eigen kracht zet.

Behandeling/Therapievormen:

In mijn behandelingen maak ik voornamelijk gebruik van methodieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), aanvullend met technieken uit de schematherapie. Hierbij is mijn ervaring dat het inzetten van technieken gericht op het ervaren en accepteren van emoties ook behulpzaam kunnen zijn (ACT en Mindfulness). Daarnaast bied ik imaginaire exposure (IE) en imaginaire rescripting (ImRs) voor traumagerelateerde klachten.

Diagnostiek:

De uitingsvorm van dezelfde klachten kunnen soms een verschillende oorsprong hebben, ik onderzoek graag samen met jou wat de onderliggende oorzaak is. Ik vind het goed begrijpen van de klachten erg belangrijk, we nemen de tijd om de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen. Ik heb ervaring met diagnostiek van o.a. ADHD, Autisme (ASS), persoonlijkheidsstoornissen, angst-en stemming gerelateerde stoornissen en PTSS.

Diploma’s/certificaten:

Naast onderstaande diploma’s ben ik lid van de beroepsvereniging voor Cognitieve Gedragstherapie (VGCt-402328) en ben ik lid van het NIP (223725). 

  • Bachelor Criminologie, Universiteit Leiden.
  • Bachelor & Master Klinische psychologie, Universiteit Leiden.

Voor meer informatie over mijn opleidingen en werkervaring verwijs ik u naar mijn LinkedIn pagina

Michelle Griffioen

psycholoog (MSc) en cognitief gedragstherapeut VGCt® in opleiding.

Hallo, Ik ben Louanne Sundahl

Ik ben Louanne Sundahl, een gedreven en enthousiaste psycholoog. Ik ben zelfstandig, sociaal en flexibel. Ik heb ervaring met diverse en complexe doelgroepen, waarbij veelal dubbel- en trippeldiagnoses voorkomen. Denk hierbij aan verslaving, LVB, ADHD, ASS, PTSS, depressieve stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen.

Informatie over mijn opleidingen en werkervaring vindt u op mijn LinkedIn profiel.

Louanne Sundahl

Psycholoog

Elk moment is een plaats waar je nog nooit bent geweest

Plan een afspraak

Wij hebben momenteel een wachtlijst van 8-12 weken. Voor vragen kunt u mailen naar [email protected] of bellen met 06 12 30 57 87 Er wordt getracht uw mail- of app bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Op dit moment vindt de behandeling uitsluitend online plaats.

Indien u een mail of een appbericht stuurt wordt u zo snel mogelijk teruggebeld of bericht.

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten