Over ons

Uw online psycholoog

Psychologiepraktijk Kalcik is een bij de Kamer van de Koophandel geregistreerde besloten vennootschap. De praktijk bestaat een geruime tijd. De werkzaamheden in deze vorm zijn echter pas per september 2020 gestart. Het praktijkteam bestaat momenteel uit een BIG geregistreerde Gz-psycholoog, tevens eigenaar Dinka Kalčik en dhr. P. Janssen psychiater. Er zijn ambities om uit te breiden in de nabije toekomst.

De praktijk heeft meerdere samenwerkingsverbanden met verschillende disciplines zoals met huisarts(en).

Hallo, Ik ben Dinka

Ik ben Dinka Kalčik, een orthopedagoog en Gz-psycholoog met een ruime levens- en werkervaring binnen zowel ambulante als klinische zorg bij kinderen en (jong) volwassenen. Uitgebreide informatie over mijn opleidingen en werkervaring vindt u op mijn LinkedIn profiel.

Ik ben geregistreerd in het BIG register (beroepen in gezondheidszorg) en ben lid van de LVVP (landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten).

Dinka Kalčik

orthopedagoog en Gz-psycholoog

Hallo, Ik ben Shanta Wissink

Ik ben een ambitieuze psycholoog, die haar kennis en vaardigheden middels diverse cursussen heeft verbreed. Ik heb ervaring met adolescenten en volwassenen in zowel de klinische als ambulante zorg. Uitgebreide informatie over mijn opleidingen en werkervaring vindt u op mijn LinkedIn profiel.

Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en de Vereniging Cognitieve Gedragstherapie (VGCT). Bij deze laatste sta ik ingeschreven als cognitieve gedragstherapeut in opleiding (cgt-er i.o.).

Shanta Wissink

Psycholoog

Elk moment is een plaats waar je nog nooit bent geweest

Plan een afspraak

De wachttijd is momenteel acht weken zowel voor intake als onderzoek en/of behandeling.
Een afspraak kunt u per mail aanvragen [email protected] of bellen met 06 12 30 57 87.

Op dit moment vindt de behandeling uitsluitend online plaats.

Indien u een mail of een appbericht stuurt wordt u zo snel mogelijk teruggebeld of bericht.

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten