Over ons

deskundigheid met oprechte betrokkenheid en persoonlijke aandacht

Hallo, Ik ben Dinka

Ik ben Dinka Kalčik, orthopedagoog en Gz-psycholoog met een ruime levens- en werkervaring zowel binnen ambulante als klinische zorg bij kinderen, jeugd en volwassenen. Uitgebreide informatie over mijn opleidingen en werkervaring treft u op mijn linkedin profiel aan

Ik ben geregistreerd in het BIG register (beroepen in gezondheidszorg) en ben lid van het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP), de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP) en de vereniging EMDR Nederland.

Dinka Kalčik

orthopedagoog en Gz-psycholoog

Waarom juist bij ons?

In mijn werk hanteer ik de  volgende technieken: EMDR, Cognitieve gedragstherapie, Groepspsychotherapie, Cliëntgerichte gesprekstherapie, Schematherapie, systeemproblematiek en verslaving, binnen kort aangevuld met ReAttach.

Ik ben een professional die continu werkt aan het vergroten van haar deskundigheid middels deelname aan intervisie,bijscholingen en samenwerking met de collega’s en professionals uit andere disciplines. 

Oprecht en betrokken

Ik ben een professional met een transparante en hartelijke benadering, dat betekent dat alles met u open wordt besproken en u benaderd wordt met een grote dosis compassie. In mijn werk hanteer ik een holistische werkstijl waarbij we samen het totaal plaatje bekijken. We werken dan samen aan de reductie van de symptomen steeds bekeken vanuit ontwikkelingsperspectief en het totaal plaatje. We werken ook tegelijk aan de oorzaak van uw problemen waarmee we de kans op terugval in het oud gedragspatroon voorkomen.

Persoonlijke aandacht

In de behandeling staat u en uw behoefte centraal. De behandeling berust op een hechte therapeutische relatie waar u van kunt profiteren doordat u op uw gemak wordt gesteld, u zich gezien en gerespecteerd voelt. Hierdoor durft u zich eerder kwetsbaar opstellen en kunt u optimaal profiteren van de geboden behandeling.

10+ jaar ervaring

Sinds 1995 ben ik werkzaam in de hulpverlening waar ik mijn rol heb ingevuld uit verschillende functies. Ik heb me steeds bijgeschoold en aan me zelf gewerkt. Daarbij heb ik een ervaringsrijke levensgeschiedenis. Deze combinatie maakt dat ik in mijn werk sterk sta en ben zowel deskundig als ervaringsrijk.

Ons team

Psychologiepraktijk Kalcik is een eenmanszaak geregistreerd bij de Kamer van de Koophandel. De praktijk bestaat een geruime tijd, echter werkzaamheden in deze vorm zijn gestart per september 2020. Het praktijkteam bestaat momenteel uit een Gz-psycholoog, BIG geregistreerd, tevens eigenaar Dinka Kalčik en een secretarieel medewerker. Er zijn plannen voor uitbreiding en er zijn meerdere samenwerkingsverbanden met collegae van verschillende disciplines.

Bijvoorbeeld samenwerkingsverbanden met huisarts(en), klinisch psycholoog en psychotherapeut dhr. J. Wouda en mw. A. Geize psychotherapeut en Gz-psycholoog.

Elk moment is een plaats waar je nog nooit bent geweest

Plan een afspraak

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten