Voor verwijzers

deskundigheid met oprechte betrokkenheid en persoonlijke aandacht

Ik ben Dinka Kalčik, orthopedagoog en Gz-psycholoog met een ruime levens- en werkervaring zowel binnen ambulante als klinische zorg bij kinderen, jeugd en volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de overheid (in het BIG register) en ben lid van het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP), de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP) en de vereniging EMDR Nederland.

Dinka Kalčik

orthopedagoog en Gz-psycholoog

Verwijzen

U kunt uw patiënten naar GGZ Psychologiepraktijk Kalcik verwijzen via ZorgDomein. Dit doet u op precies dezelfde manier als wanneer u zou verwijzen naar een andere, lokale zorgverlener. Het enige verschil is dat de gesprekken tussen onze behandelaren en patiënten online plaatsvinden, door middel van beeldbellen.

Deze innovatieve dienst geeft ons de mogelijkheid om de toegang tot de GGZ voor uw patiënt sneller en eenvoudiger te maken. Wij kennen hierdoor geen wachttijden. Onze behandelaren zijn verspreid over het gehele land. Zij behandelen uw patiënt in zijn of haar eigen veilige en vertrouwde omgeving, wanneer het de patiënt uitkomt. Dat betekent geen reistijden en is met name prettig voor mensen die veel verplichtingen hebben, zoals werk en familie. Daarnaast kiest de patiënt de behandelaar die hem of haar het meeste aanspreekt (cultuur, taal, etc). Fijn voor mensen die de Nederlandse taal niet zo machtig zijn.

Goed in je vel, is een fantastich leven

Plan een afspraak

Wij hebben momenteel een wachtlijst van 8-12 weken. Voor vragen kunt u mailen naar [email protected] of bellen met 06 12 30 57 87 Er wordt getracht uw mail- of app bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Op dit moment vindt de behandeling uitsluitend online plaats.

Indien u een mail of een appbericht stuurt wordt u zo snel mogelijk teruggebeld of bericht.

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten