Aanmelden

Uw online psycholoog

Om u aan te melden kunt u het onderstaande inschrijfformulier invullen en verzenden

Voor de aanmelding heeft een verwijsbrief nodig. Deze kunt u aanvragen bij uw huisarts. Een andere mogelijkheid is dat u deze heeft ontvangen via uw bedrijfsarts of een ggz-instelling. De verwijsbrief kunt u per post opsturen naar Psychologiepraktijk Kalcik B.V., De Eek 1, 5363VD Velp of meenemen tijdens uw eerste afspraak.

Mocht u hulp zoeken voor iemand jonger dan 18 jaar, dan is er een beschikking van de gemeente waarin deze persoon woont nodig.

Zodra u een afspraak heeft gemaakt en deze in het systeem geregistreerd staat, krijgt u link per mail naar een beveiligde omgeving. Hier wordt u verzocht om een formulier in te vullen met uw basisgegevens en klachten.

We verzoeken u het volgende mee te nemen naar uw eerste afspraak:

  • Een identiteitsbewijs (paspoort of ID-kaart)
  • Uw zorgpas of een andere vorm van verzekeringsbewijs
  • Verwijsbrief van huisarts, bedrijfsarts of GGZ-instelling (indien niet opgestuurd)

Uw eerste gesprek is een intakegesprek. Na ongeveer een week (en in sommige gevallen eerder) krijgt u een advies over een mogelijk vervolgtraject in de vorm van behandeling en/of diagnostiek.

Mocht het blijken dat uw klachten niet bij ons behandeld kunnen worden, dan wordt u doorverwezen naar een instelling die het best aansluit bij uw problematiek. Uiteraard in overleg met u.

Voorafgaande aan de behandeling worden uw hulpvraag en behandeldoelen vastgelegd in een behandelplan en aan u voorgelegd. Gedurende uw behandeling wordt het behandelplan gebruikt om uw voortgang met betrekking tot de behandeldoelen te evalueren.

Aan het begin van uw behandeling wordt u verzocht om een ROM vragenlijst in te vullen. Deze gebruiken wij als begin meting. Aan het einde van uw behandeling krijgt u dezelfde ROM vragenlijst om het behandelresultaat te kunnen meten. Tevens verzoeken wij u om aan het einde en cliënttevredenheidsvragenlijst in te vullen om onze kwaliteit van zorg te verbeteren.

Wanneer u een verwijzing via de huisarts heeft gekregen, wordt die, enkel met uw expliciete toestemming, automatisch bericht over het begin en het einde van de behandeling.

 

Op dit moment hebben wij geen wachtlijst.

 

Of vul hieronder het digitaal formulier in.

Inschrijfformulier

Goed in je vel, is een fantastich leven

Plan een afspraak

We hebben op dit moment geen wachtlijsten en u kunt bij ons terecht zodra u een afspraak hebt gemaakt. Een afspraak kunt u per mail aanvragen [email protected] of bellen met 06 12 30 57 87.

Op dit moment vindt de behandeling uitsluitend online plaats.
Indien u een mail of een appbericht stuurt wordt u zo snel mogelijk teruggebeld of bericht.

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten