Aanmelden

Uw online psycholoog

Om u aan te melden kunt u het contactformulier invullen of direct een verwijsbrief door uw huisarts laten versturen.

Een andere mogelijkheid is dat u deze heeft ontvangen via uw bedrijfsarts of een ggz-instelling. De verwijsbrief kunt u per mail opsturen naar [email protected] of per post naar het adres Psychologiepraktijk Kalcik B.V., De Eek 1, 5363VD Velp

Zodra u een afspraak heeft gemaakt en wij een verwijsbrief hebben verwerkt, is er een dossier geopend in ons systeem.  

  • We verzoeken u ook een kopie van uw paspoort of ID per mail naar ons te sturen vóór uw eerste afspraak
  • Uw eerste gesprek is een intakegesprek. Waarschijnlijk krijgt u per direct advies over een mogelijk vervolgtraject in de vorm van behandeling en/of diagnostiek. In sommige gevallen zal het na een week zijn.
  • Mocht het blijken dat uw klachten niet bij ons behandeld kunnen worden, dan wordt u doorverwezen naar een instelling die het best aansluit bij uw problematiek. Uiteraard in overleg met u.
  • Voorafgaande aan de behandeling worden uw hulpvraag en behandeldoelen vastgelegd in een behandelplan en aan u voorgelegd. Gedurende uw behandeling wordt het behandelplan gebruikt om uw voortgang met betrekking tot de behandeldoelen te evalueren.
  • Aan het begin van uw behandeling wordt u verzocht om een ROM vragenlijst in te vullen. Deze gebruiken wij als begin meting. Aan het einde van uw behandeling krijgt u dezelfde ROM vragenlijst om het behandelresultaat te kunnen meten. Tevens verzoeken wij u om aan het einde en cliënttevredenheidsvragenlijst in te vullen om onze kwaliteit van zorg te kunnen verbeteren.
  • Wanneer u een verwijzing via de huisarts heeft gekregen, wordt die, enkel met uw expliciete toestemming, automatisch bericht over het begin en het einde van de behandeling.

Wij hebben momenteel een wachtlijst van 8-12 weken. Voor vragen kunt u mailen naar [email protected] of bellen met 06 12 30 57 87 Er wordt getracht uw mail- of app bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Goed in je vel, is een fantastich leven

Plan een afspraak

Wij hebben momenteel een wachtlijst van 8-12 weken. Voor vragen kunt u mailen naar [email protected] of bellen met 06 12 30 57 87 Er wordt getracht uw mail- of app bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Op dit moment vindt de behandeling uitsluitend online plaats.
Indien u een mail of een appbericht stuurt wordt u zo snel mogelijk teruggebeld of bericht.

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten