Kosten en tarieven

Uw online psycholoog

We trachten gecontracteerde zorg te bieden. Op dit moment zijn er meerdere zorgverzekeraars door ons benaderd.  Dat betekent dat we na afloop van deze procedure direct naar uw zorgverzekeraar declareren. Uiteraard bent u vrij om uw behandeling zelf te bekostigen, indien u kiest zich aan te melden zonder verwijsbrief van huisarts.

Een gemiddelde behandelsessie duurt 45-60 minuten, met uitzondering van een traumabehandeling sessie, die duurt vaak 60- 90 minuten. Het uurtarief volgens Nza bedraagt 81,16 voor 30 min behandeling en 101,78 voor 30 min. diagnostiek. In dit tarief is zowel directe behandeltijd als indirecte tijd inbegrepen. De indirecte tijd wordt gebruikt voor administratie, het rapporteren van de sessies in uw dossier of het maken van een diagnostisch verslag.

Mocht u verhinderd zijn om op de afspraak te komen laat het ons dan minstens 24 uur van tevoren weten. Hiermee maakt u het mogelijk dat iemand anders kan worden ingepland op dat tijdstip. Als u later afbelt dan zijn we genoodzaakt het consult in rekening te brengen. Het bedrag wordt bepaald o.b.v. het uurtarief van de behandelaar. Dit wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar en valt onder uw eigen bijdrage. 

Wij doen er alles aan om ons no show beleid kenbaar te maken bij onze cliënten, daarom zal dit tijdens het kennismakingsgesprek uitvoerig met u besproken worden door uw behandelaar.

In geval van crisis gedurende uw behandeling bij ons kunt u op maandag en woensdag tussen 8:30 – 17:00 uur contact op nemen met uw behandelaar. Op de andere werkdagen kunt u binnen kantooruren terecht bij uw huisarts. Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de huisartsenpost.

Wat doen wij

  • Psychodiagnostisch onderzoek: Indien nodig of dat de vraag van verwijzer is, is het mogelijk een psychodiagnostisch onderzoek te verrichten.
  • Farmacotherapie: mocht uit onderzoek en/of intake naar voren komen dat een combinatie van de psychologische behandeling en medicatie het best effect zou kunnen geven, wordt deze gerealiseerd uit samenwerkingsverband met een psychiater en/of huisarts.

Links

Gemiddelde waardering van geholpen personen
5/5
Goed in je vel, is een fantastich leven

Plan een afspraak

We hebben op dit moment geen wachtlijsten en u kunt bij ons terecht zodra u een afspraak hebt gemaakt. Een afspraak kunt u per mail aanvragen [email protected] of bellen met 06 12 30 57 87.

Op dit moment vindt de behandeling uitsluitend online plaats.

Indien u een mail of een appbericht stuurt wordt u zo snel mogelijk teruggebeld of bericht.

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten