Kosten en tarieven

deskundigheid met oprechte betrokkenheid en persoonlijke aandacht

We hebben gekozen om geen gecontracteerde zorg te bieden. Dat betekent dat we niet direct naar uw zorgverzekeraar declareren. U krijgt per behandelsessie een factuur van ons en u mag deze zelf voorleggen bij uw zorgverzekeraar. 

Ik ben BIG geregistreerd en bevoegd om traumabehandelingen te verrichten. Een traumabehandeling sessie duurt 60- 90 minuten en bedraagt 120 euro per uur. In deze tarief is zowel directe behandeltijd inbegrepen als indirecte tijd voor administratie, zoals bijvoorbeeld de sessie registreren in uw dossier.

 

No show beleid

Mocht u verhinderd zijn om op de afspraak te komen laat het ons s.v.p. minstens 24 uur van tevoren weten. Hiermee maakt u mogelijk  dat iemand anders nog ingepland wordt op uw tijd. Als u later afbelt dan zijn we genoodzaakt het consult in rekening te brengen. Het bedrag wordt bepaald o.b.v. het uurtarief van de behandelaar. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en valt onder eigen bijdrage.  

Wij doen er alles aan  no show beleid kenbaar te maken bij onze cliënten. Dit beleid wordt tijdens het kennismakingsgesprek met u besproken.

Wat doen wij

  • Psychodiagnostisch onderzoek: Indien nodig of dat de vraag van verwijzer is, is het mogelijk een psychodiagnostisch onderzoek te verrichten.
  • Farmacotherapie: mocht uit onderzoek en/of intake naar voren komen dat een combinatie van de psychologische behandeling en medicatie het best effect zou kunnen geven, wordt deze gerealiseerd uit samenwerkingsverband met een psychiater en/of huisarts.
Goed in je vel, is een fantastich leven

Plan een afspraak

We hebben op dit moment geen wachtlijsten en u kunt bij ons terecht zodra u een afspraak hebt gemaakt. Een afspraak kunt u per mail aanvragen [email protected] of bellen met 06 12 30 57 87.

Indien u een mail of een appbericht stuurt wordt u binnen 24 uur teruggebeld of bericht.

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten